Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Проф. д-р Блерим Река присуствуваше на средбата организирана од премиерот Зоран Заев со Европските експерти за евроатлантска интеграција

На 19.декември 2017 година, проф.д-р Блерим Река, проректор за меѓународни односи на Универзитетот на Југоисточна Европа присуствуваше на средбата организирана од премиерот Зоран Заев со Европски експерти предводени од Флориан Бибер и Хедвиг Морваи.

Средбата беше наменета за дискусии во однос на евроатлантската интеграција и перспективите за 2018 година, по неодамнешната средба за Балканот која се одржа во Брисел со Федерика Могерини , високиот претставник на Европската унија за надворешни работи и безбедносна политика.

Google+