Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Prof. Dr. Blerim Reka mori pjesë në takimin e kryeministrit Zoran Zaev me ekspertët evropian lidhur me integrimet euroatlantike

Prof. Dr. Blerim Reka, Prorektor për marrëdhënie ndërkombëtare në Universitetin e Evropës Juglindore, mori pjesë në takimin e djeshëm (19.12.2017), me kryeministrin Zoran Zaev dhe ekspertët evropian të udhëhequr nga Florian Biber dhe Hedvig Morvai.

Në takim është të biseduar për integrimet euro-atlantike dhe perspektivat për vitin 2018, pas takimit të fundit për Ballkanin, që u mbajt në Bruksel me Përfaqësuesen e lartë për politikë të jashtme dhe siguri e BE-së Frederica Mogherini.

Google+