Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Катедрата за англиски јазик на УЈИЕ одржа обука за наставниците во Бујановац

На 14 и 15 декември Агим Пошка и Ендру Гудспод од Катедрата за англиски јазик одржаа две обуки на наставниците во Прешевската долина, со посебен акцент врз образованието за децата со посебни потреби.

На семинарите учествуваа четириесет и двајца наставници од Прешево и од Бујановац

Семинарите беа организирани од Центарот за образование во Прешево и беа спонзорирани од мисијата на ОБСЕ во Белград. Професорите од УЈИЕ беа пречекани од Неџат Агуши и Шкелцен Лимани.

Во текот на посетата д-р Пошка и д-р Гудспид го посетија и американското катче во Бујановац.

Google+