Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Departamenti i gjuhës angleze në UEJL ofron trajnim për mësimdhënësit në Bujanoc

Më 14 dhe 15 dhjetor, Agim Poshka dhe Andrew Goodspeed nga Departamenti i gjuhës angleze në UEJL zhvilluan dy seminare për trajnimin e mësuesve në Luginën e Preshevës, me theks të veçantë në edukimin e nxënësve me nevoja të veçanta.

Dyzet e dy mësues nga Bujanoci dhe Presheva ndoqën seminaret.

Seminaret u organizuan nga Qendra për Arsim në Preshevë dhe u sponsorizuan nga Misioni i OSBE-së në Beograd. Ligjëruesit e UEJL-së u pritën nga Nexhat Agushi dhe Shkelzen Limani.

Gjatë vizitës së tyre, Dr. Poshka dhe Dr. Goodspeed gjithashtu vizituan Këndin Amerikan në Bujanoc.

Google+