Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Проректорот Река учествуваше на конференцијата на Институтот АСПЕН за Западен Балкан

Проректорот Река учествуваше на конференцијата на Институтот АСПЕН за Западен Балкан

Проректорот за меѓународни односи на УЈИЕ проф. д-р Блерим Река учествуваше на конференцијата за соработка во Западен Балкан, организирана од Институтот АСПЕН (Будва 14-17 септември 2015). На конференцијата на која беа присутни високи дипломатски и академски институции од ЕУ, од САД и од земјите од Балканот, проф Река го презентираше својот труд: „Предизвиците за енергетска безбедност во Западен Балкан: ТАП наспроти Турски поток“.

Google+