Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Prorektori Reka mori pjesë në konferencën për Ballkanin Perendimor të organizuar nga Instituti Aspen.

Prorektori Reka mori pjesë në konferencën për Ballkanin Perendimor të organizuar nga Instituti Aspen.

Prorektori për marrëdhënie ndërkombëtare i UEJL-se, Prof. Dr. Blerim Reka mori pjesë në Konferencën për bashkëpunim në Ballkanin Perëndimor, të organizuar nga Instituti Aspen, që u mbajt në Budva, 14-17 shtator 2015.
Në këtë konferencë, ku merrnin pjesë përfaqësues nga institucionet e larta diplomatike dhe akademike të BE, SHBA dhe vendet e Ballkanit, Prof. Reka paraqiti punimin e tij me temë: "Sfidat e sigurisë energjetike të Ballkanit Perëndimor: TAP kundrejt Rrjedha Turke.

Google+