Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Кonkursi për Bursa që ka shpallur Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Bursa

Aplikoni në konkursin për Bursa që ka shpallur Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka shpallur KONKURS për ndarjen e bursave për studentët të rregullt të regjistruar në studimet deridiplomike nga cikli i parë të universiteteve publike dhe private dhe institucioneve të arsimit të lartë në Republikën e Maqedonisë së Veriut për vitin e studimeve 2021/2022.

Afati i aplikimit prej 01.10.2021 deri me 15.10.2021

Më shumë informacione mund të gjeni në linkun në vazhdim:

https://mon.gov.mk/al/content/?id=4146

Google+