COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Thirrje për aplikim për bursë për kurse të gjuhës gjermane në Bavari

Оfertë e re е bursave për kurse verore të gjuhës gjermane në Shtetin e pavarur Bavari për vitin 2016. Bursa përfshinë tarifën e shkollimit, akomodimin dhe ushqimin.

Studentët dhe shkencëtarët e rinj nga të gjitha lëmitë akademike me njohuri themelore të gjuhës gjermane (të paktën niveli- A2) nga Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Maqedonia, Serbia, Sllovenia dhe Ukraina mund të aplikojnë për bursën BAYHOST për kurse verore.

Për më shumë informacion në lidhje me kurset verore dhe procedurën e aplikimit, ju lutemi shihni linkun në vazhdim:
http://www.uni-r.de/bayhost/english/scholarships/language-courses-in-bavaria/index.html

Aplikantët duhet t’i dërgojnë të gjitha dokumentet me postë në BAYHOST deri më 4 prill 2016, (data e fundit për pranim!).

Google+