Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Рекреативна прошетка на Шар Планина

Рекреативна прошетка на Шар Планина

Во рамките на спортските активности, Одделот за спорт и планинарскиот клуб „Алпине“ од Универзитетот на Југоисточна Европа, во сабота (5ти октомври 2013 год.), организираа рекреативно пешачење на патеката Попова Шапка – Каменот на Сидол.

„Покрај рекреативниот дел, студентите и кадарот имаа можност за социјализација во релаксирачка атмосфера надвор од амфитеатрите и од училниците“ рече претседателот на планинарскиот клуб на УЈИЕ „Алпине“, доц.д-р Артан Љума.

На крајот за сите учесници имаше ручек со традициопнални јадења.

Google+