COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ecje rekreative në Malin Sharr

Ecje rekreative në Malin Sharr

Në kuadër të aktiviteteve sportive, Departamenti i sportit dhe Klubi i alpinistëve “Alpine” i Universitetit të Evropës Juglindore të shtunën (5 tetor 2013), kanë organizuar ecje rekreative në relacionin Kodra e Diellit – Guri i Sidollit.

“Përveç rekreacionit, stafi dhe studentët patën rastin të shoqërohen midis vete në mënyrë relaksuese jashtë amfiteatrove dhe klasave të mësimit”, theksoi kryetari i klubit “SEEU Alpine”, prof. Artan Luma

Për të gjithë pjesëmarrësit ishte organizuar drekë me ushqime tradicionale.

Google+