Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Амбасадорот на САД во посета на УЈИЕ

Амбасадорот на САД во посета на УЈИЕ

Во петок (7 јуни 2013год.) амбасадорот на САД во Македонија Пол Д. Волерс го посети Универзитетот на Југоисточна Европа и оствари средба со најистакнатите дипломци од сите факултети на УЈИЕ. На овој состанок амбасадорот Волерс зборуваше за предизвиците и можностите за идние кариери на дипломираните од УЈИЕ.

Покрај тоа, амбасадорот Волерс се сретна со ректорот на УЈИЕ проф.д-р Замир Дика и другите членови на менаџментот на Универзитетот. На состанокот тие го информираа амбасадорот за најновите развои и идните планови на Универзитетот.

Google+