Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Шптим Латифи учествуваше на годишната конференција на Фулбрајтовата академија

Од 16-19 март 2011 година во Хајделберг, Германија се одржа годишната конференција на Фулбрајтовата академијата на науки и технологии. Претставник од ЈИЕУ беше Шптим Латифи од Факултетот за современи науки и технологии кој се претстави со трудот на тема: "Мобилни размислувања за интернет протоколи."

На оваа конференција учествуваа претставници од 25 земји.

Google+