Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Трудот на Агим Пошка е објавен во извештајот за истражувања на Светската Банка

По успешната презентација на Агим Пошка на Конференцијата за Западен Балкан, сиромаштијата и вклучувањето, која се одржа во Брисел, Белгија, трудот насловен  Квалитетот на социјалните услуги во мултикултурна Република Македонија: импликации, пречки и нерамноправност  беше објавен во електронскиот весник на Светската банка.

Google+