COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Хамит Џафери учествуваше на меѓународна конференција за балканологијата

Хамит Џафери учествуваше на меѓународна конференција за балканологијата

Проф. д-р Хамит Џафери учествуваше на меѓународна конференција 10 години балканологија во Институтот за Словенска Филологија на Универзитетот “Никола Коперник”, Торун - Полска, 2 – 4 Декември 2010 година. Пред балканските научници се претстави со темата: Третирањето на проблематиката на преводот во балканските јазици
Google+