Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Доц. д-р Абдула Азизи во Загреб за судска медицина

Доц. д-р Абдула Азизи од 8-12 јуни 2010 година учествуваше на 18иот светски Конгрес за судска медицина кој се одржа во Загреб, Хрватска.

Проф. Азизи на овој конгрес го презентираше научниот труд на тема: „Влијанието на јавното здравство врз слободното движење на лицата во ЕУ“.

За повеќе информации погледнете го линкот: http://www.2010wcml.com/index.php?id=93

 

Google+