Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ректорот Беџети учествуваше на свеченоста по повод 75-годишнината од основањето на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“

Ректорот Беџети учествуваше на свеченоста по повод 75-годишнината од основањето на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“

Ректорот на Универзитетот на Југоисточна Европа учествуваше на свеченоста по повод 75-годишнината од основањето на Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“, што се одржа во понеделник (21.05.2024 година) во Скопје. Ја користиме оваа прилика на сите студенти и вработени да им го честитаме празникот Свети Кирил и Методиј.

Google+