Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori Bexheti mori pjesë në solemnitetin e shënimit të 75 vjetorit të themelimit të Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi”

Rektori Bexheti mori pjesë në solemnitetin e shënimit të 75 vjetorit të themelimit të Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi”

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore mori pjesë në solemnitetin me rastin e shënimit të 75 vjetorit të themelimit të Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi”, që u mbajt të hënën (21 maj 2024), në Shkup. Shfrytëzojmë rastin të gjithë studentëve dhe stafit t’ua urojmë festën e Shën Kirilit dhe Metodit.

Google+