Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

УЈИЕ и Институтот за либерална алтернатива потпишаа Меморандум за соработка

Продлабочувањето на соработката и организирањето заеднички активности во кои главно се вклучени млади луѓе беше целта на потпишувањето на Меморандумот за соработка помеѓу Универзитетот на Југоисточна Европа и Институтот за либерална алтернатива(ИЛА).

Меморандумот го потпишаа ректорот акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети и директорот на Институтот за либерална алтернатива, Орхан Цека.

Исто така, УЈИЕ и ИЛА во соработка со Факултетот за бизнис и економија ќе ја организираат Економската олимпијада. Меморандумот предвидува создавање нови можности за пракса преку системот Teamship и за организирање семинари, тркалезни маси итн.

Google+