Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

UEJL dhe Instituti Alternativa Liberale nënshkruan Memorandum bashkëpunimi

Thellimi i bashkëpunimit dhe organizimi i aktiviteteve të përbashkëta që kryesisht përfshijnë të rinjtë ishte qëllimi i nënshkrimit të Memorandumit për bashkëpunim, në mes Universitetit të Evropës Juglindore dhe Institutit Alternativa Liberale.

Memorandumi u nënshkrua nga Rektori, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti dhe drejtori i Institutit Alternativa Liberla, Orhan Ceka.

Po ashtu, UEJL dhe IAL, në bashkëpunim me Fakultetin e Biznesit dhe Ekonomisë, do të organizojnë Olimpiadën e Ekonomiksit. Memorandumi parasheh krijimin e mundësive të reja të praktikës nëpërmjet sistemit Teamship, organizimin e seminareve dhe tryezave, etj.

Google+