Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Бесплатно тестирање за ИЕЛТС

Центарот за јазици го објавува првото бесплатно тестирање за ИЕЛТС (меѓународно призната диплома за англиски јазик) на 10.03.2010 година во 10 часот (среда) во зградата на Центарот за јазици, 1001.04.

Сите заинтересирани кандидати треба да го потврдат своето учество лично или да контактираат со Шпреса Мустафаи на sh.mustafai@seeu.edu.mk. Бројот на кандидати е ограничен и предност ќе имаат оние студенти што се веќе пријавени за ова тестирање.

Google+