COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Последици од COVID-19 на едукативен систем: правната перспектива

Проф. д-р. Денис Фарингтон

Советот на Европа започна со серија статии во кои експертите рефлектираат ставови во однос на последиците од кризата COVID-19. Целта на статиите е да бидат провокативни, презентирајќи различни гледишта од различни агли. Првата статија е од претседателот на Одборот на УЈИЕ, проф. д-р Денис Фарингтон кој ја образложува правната перспектива на последиците од COVID-19. Целосната статија е достапна на следниов линк: https://bit.ly/2Xvoru1

Google+