COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Телеграма за сочувство

Универзитетот на Југоисточна Европа изразува најдлабоко сочувство до семејствата на жртвите на трагичната несреќа што се случи вчера на автопатот Скопје-Тетово.

Веста за овој трагичен настан нѐ погоди сите и во овие тешки мигови посакуваме семејствата на жртвите да најдат сила да се соочат со оваа голема загуба.

Универзитетот сочувствува со болката на семејствата на загинатите, а на повредените во оваа несреќа им посакува брзо закрепнување.

Google+