COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ЕУА –ИЕП со честитки за извонредниот напредок во имплементацијата на препораките

Во писмото добиено од претседавачот на Управниот комитет на ИЕП, г. Сократис Кацикас, тој му честита на ректорот Беџети за напредокот во спроведувањето на препораките од Програмата за институционална евалуација на Европската универзитетска асоцијација (ЕУА) по една година од надворешната евалуација.

Во своето писмо, г. Кацикис забележува дека со задоволство изјавуваат дека УЈИЕ и понатаму е силно посветен на европските вредности и стандарди за квалитет во високото образование, кои исто така се сфаќаат како израз на чувството за лидерство и одговорност на УЈИЕ кон севкупниот развој на високообразовниот систем во земјава. Во името на ИЕП и тимот за евалуација кој го посети УЈИЕ, г.Кацикис ги изрази своите најдобри желби за успех во продолжувањето на работата.

Google+