COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Средба со вонредните студенти од прва година - програма за учење oд далечина за академската 2009-2010 година

Се известуваат сите вонредни студенти од прва година (програма  за учење од далечина) за академската 2009-2010година дека првата средба ќе се одржи во петок (02 октомври 2009) во амфитеатарот ЛХ4 со почеток во 16:00 часот.

Студентите ќе ги прими проректорот за академски прашања проф. д-р Замир Дика.

Google+