COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Се продолжува рокот за запишување во ЈИЕУ до 29 август 2009 година

Имајќи го во предвид фактот дека во некои од средните училишта се уште не завршил процесот на издавање дипломи за државната матура Универзитетот на Југоисточна Европа (ЈИЕУ), односно Советот на Ректорот донесе одлука за продолжување на рокот за запишување на новите студенти за новата академска 2009/2010 година. Според оваа одлука Конкурсот за запишување студенти во прва година на факултетите на Универзитетот на Југоисточна Европа во академската 2009/2010 година, според моделот на студии по циклуси ќе биде отворен до 29 август 2009 година.
Google+