COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Programi i bursave ECOLOG për studime në ciklin e dytë (Mastër) në vitin akademik 2011/12

Programi i Ecolog-ut për bursa është një platformë, e cila u dedikohet të rinjve, të cilët dëshirojnë t’i zhvillojnë aftësitë dhe njohuritë e tyre profesionale përmes ndjekjes së një programi studimor pasuniversitar në Universitetin e Evropës Juglindore.

Google+