Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

LISTA PRELIMINARE E STUDENTËVE TË PRANUAR NË AFATIN E PARË PËR REGJISTRIM 2023/2024 – STUDIME DERIDIPLOMIKE

LISTA PRELIMINARE E STUDENTËVE TË PRANUAR NË AFATIN E PARË PËR REGJISTRIM 2023/2024 – STUDIME DERIDIPLOMIKE

Në bazë të konkursit të shpallur për regjistrimin e studentëve në Universitetin e Evropës Juglindore për vitin akademik 2023/24 dhe vendimit të Senatit të UEJL-së, në mbledhjen e mbajtur më datë 18.09.2023, Komisioni qendror për regjistrimin e studentëve shpall listën preliminare të studentëve të pranuar në studime deridiplomike, në afatin e parë të regjistrimit, sipas fakulteteve:

LISTA PRELIMINARE E STUDENTËVE TË PRANUAR NË AFATIN E PARË PËR REGJISTRIM – STUDIME DERIDIPLOMIKE –

Më poshtë do të gjeni informata për:

  • Parashtrimi i ankesave
  • Informatë për kushtet dhe mënyrën e regjistrimit
  • Pagesa e semestrit
  • Testi për caktimit të nivelit të njohjes së gjuhës angleze

INFORMATA TË DETAJUARA

Google+