Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

KONKURS për ndarjen e bursave

KONKURS për ndarjen e bursave për studentët të rregullt të regjistruar në studimet deridiplomike nga cikli i parë të universiteteve publike dhe private dhe institucioneve të arsimit të lartë në Republikën e Maqedonisë së Veriut për vitin e studimeve 2019/20

Konkurs për ndarjen e bursave për student të rregjistruar në studime deridiplomike në ciklin e parë në universitetet private dhe publike në Republikën e Maqedonisë për vitin akademik 2019/20.

AFATI I APLIKIMIT - prej 04.11.2019 -15.11.2019.

Për kushtet, llojet e bursave dhe mënyrën e aplikimit klikoni në linkun në vazhdim: http://bit.ly/2N8DF3j

Google+