COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Lista finale e studentëve të pranuar në afatin e parë për regjistrim 19/20 - Studime deridiplomatike

Lista finale e studentëve të pranuar në afatin e parë për regjistrim 19/20 - Studime deridiplomatike

Në bazë të konkursit të shpallur për regjistrimin e studentëve në Universitetin e Evropës Juglindore për vitin akademik 2019/20 dhe vendimit të Senatit të UEJL-së, në mbledhjen e mbajtur më datë 16.09.2019, Komisioni qendror për regjistrimin e studentëve shpall listën preliminare të studentëve të pranuar në studime deridiplomike, në afatin e parë të regjistrimit, sipas fakulteteve:

LISTA FINALE E STUDENTËVE TË PRANUAR NË AFATIN E PARË PËR REGJISTRIM – STUDIME DERIDIPLOMIKE –

Më poshtë do të gjeni informata për:

  • Informatë për kushtet dhe mënyrën e regjistrimit
  • Pagesa e semestrit
  • Testi për caktimit të nivelit të njohjes së gjuhës angleze - klikoni për më shumë informata

INFORMATA TË DETAJUARA

Google+