COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

LISTA E STUDENTËVE TË PRANUAR NË AFATIN E DYTË PËR REGJISTRIM – STUDIME DERIDIPLOMIKE

Në bazë të konkursit të shpallur për regjistrimin e studentëve në Universitetin e Evropës Juglindore për vitin akademik 2018/19 dhe vendimit të Senatit të UEJL-së, në mbledhjen e mbajtur më datë 01.10.2018, Komisioni qendror për regjistrimin e studentëve shpall listën preliminare të studentëve të pranuar në studime deridiplomike, në afatin e dytë të regjistrimit, sipas fakulteteve

LISTA E STUDENTËVE TË PRANUAR NË AFATIN E DYTË PËR REGJISTRIM NË STUDIME DERIDIPLOMIKE PËR VITIN AKADEMIK 2018/2019
Më poshtë do të gjeni informata për:

  • Parashtrimi i ankesave
  • Informatë për kushtet dhe mënyrën e regjistrimit
  • Pagesa e semestrit

INFORMATA TË DETAJUARA
Google+