Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Lista e studentëve të pranuar në afatin e tretë për regjistrim në studime deridiplomike për vitin akademik 2016/2017

Në bazë të konkursit të shpallur për regjistrimin e studentëve në Universitetin e Evropës Juglindore për vitin akademik 2016/2017 dhe vendimit të Senatit të UEJL-së, në mbledhjen e mbajtur më datë 04.10.2016, Komisioni qendror për regjistrimin e studentëve shpall listën preliminare të studentëve të pranuar në studime deridiplomike, në afatin e tretë të regjistrimit, sipas fakulteteve:

LISTA E STUDENTËVE TË PRANUAR NË AFATIN E TRETË PËR REGJISTRIM NË STUDIME DERIDIPLOMIKE PËR VITIN AKADEMIK 2016/2017
Më poshtë do të gjeni informata për:
  • Parashtrimi i ankesave
  • Informatë për kushtet dhe mënyrën e regjistrimit
  • Pagesa e semestrit

INFORMATA TË DETAJUARA
Google+