COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Филантропот Лазим Дестани и преставниците на компанијата „Еколог интернешнал “ го посетија УЈИЕ

Во понеделник (15.10.2018 год.), филантропот Лазим Дестани и преставниците на компанијата „Еколог интернешнал “, го посетија Универзитетот на Југоисточна Европа. Тој оствари средба со ректорот акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети, на кого му честиташе за новата позиција – ректор на оваа важна институција на високото образование. На овој состанок беа разгледани можностите и формите на продлабочување на соработката од заеднички интерес.

На средбата беше нагласено дека соработката со бизнис-заедницата е стратешка цел на УЈИЕ. Во оваа насока, УЈИЕ и компанијата „Еколог интернешнал“ имаат многу области каде што можат да дадат свој придонес во корист на студентите и на заедницата воопшто.

Google+