Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Business Plan Competition Supervisor Training

Business Plan Competition Supervisor Training

Почитувани,

Факултетот за бизнис и економија, при Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово, во соработка со Центарот за бизнис и иновации (BIC), на 04.03.2024 година (понеделник), во 10:00 часот во амфитеатарот-LH4, како дел од натпреварот „Најдобар бизнис- план“ организира обука за професорите од средните училишта на РСМ.

Ве очекуваме!

Агенда: https://bit.ly/49SLcdM

Google+