Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Business Plan Competition Supervisor Training

Business Plan Competition Supervisor Training

Të nderuar,

Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë i Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë në bashkëpunim me Qendrën e Biznesit dhe Inovacionit (BIC), me datë 4 mars 2024 (e hënë), ora 10:00 në LH4, në kuadër të aktivitetit “Gara për Biznes Planin më të mirë” organizon trajnimin për profesorët e shkollave të mesme të RMV-së.

Ju mirëpresim!

Agjenda: https://bit.ly/49SLcdM

Google+