South East European University
bringing knowledge to life!

Business Plan Competition Supervisor Training

Business Plan Competition Supervisor Training

Të nderuar,

Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë i Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë në bashkëpunim me Qendrën e Biznesit dhe Inovacionit (BIC), me datë 4 mars 2024 (e hënë), ora 10:00 në LH4, në kuadër të aktivitetit “Gara për Biznes Planin më të mirë” organizon trajnimin për profesorët e shkollave të mesme të RMV-së.

Ju mirëpresim!

Agjenda: https://bit.ly/49SLcdM

---------------

Почитувани,

Факултетот за бизнис и економија, при Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово, во соработка со Центарот за бизнис и иновации (BIC), на 04.03.2024 година (понеделник), во 10:00 часот во амфитеатарот-LH4, како дел од натпреварот „Најдобар бизнис- план“ организира обука за професорите од средните училишта на РСМ.

Ве очекуваме!

Агенда: https://bit.ly/49SLcdM

Google+