COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Меѓународна научна конференција: "Почетоци на политички плурализам во Македонија и пост-комунизам"

Третата меѓународна научна конференција на тема: "Почетоци на политички плурализам во Македонија и пост-комунизам" е организирана од Факултетот за современи општествени науки - Универзитет на Југоисточна Европа.

Конференцијата ќе се одржи од 18 до 19 октомври 2018 година, на Универзитетот на Југоисточна Европа - Скопје.
Конференцијата ќе се одржи на англиски, албански и македонски јазик.

За повеќе информации на: https://www.seeu.edu.mk/en/research/conferences

Google+