Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konferencë ndërkombëtare shkencore: "Fillimet e pluralizmit politik në Maqedoni dhe post-komunizëm".

Konferenca ndërkombëtare shkencore e treta me radhë, në temë: "Fillimet e pluralizmit politik në Maqedoni dhe post-komunizëm", organizohet nga Fakulteti i Shkencave Shoqërore Bashkëkohore i Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL).

Konferenca do të mbahet nga 18- 19 tetor, 2018, në Universitetin e Evropës Juglindore në Shkup.
Konferenca do të mbahet në gjuhën angleze, shqipe dhe maqedonase.

Për më tepër informata: https://www.seeu.edu.mk/en/research/conferences

Google+