COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Промоција на книгата „Студениот мир“, од автор Селим Ибрахими

На промоцијата ќе учествуваат рецензентите на книгата, експерти и публицисти.

Во вторник (10 мај 2016 година), во Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово (Сала за конференции – ЦРБ), со почеток во 11:00ч, ќе се промовира книгата „Студениот мир“ од авторот Селим Ибрахими.

Во вторник (10 мај 2016 година), во Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово (Сала за конференции – ЦРБ), со почеток во 11:00ч, ќе се промовира книгата „Студениот мир“ од авторот Селим Ибрахими.

На промоцијата ќе учествуваат рецензентите на книгата, експерти и публицисти.

Ве очекуваме!

Google+