COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Promovim libri “Paqja e ftohtë” e autorit Selim Ibrahimi

Në promovim, do të marrin pjesë recensentë të librit, ekspertë të fushës dhe publicistë.

Të martën (10 maj 2016), në Universitetin e Evropës Juglindore (Salla e konferencave-QZHB), me fillim në orën 11:00, do të mbahet promovimi i librit “Paqja e ftohtë”, me autor Selim Ibrahimi.

Google+