Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Студиски програми

  • Бесплатни изборни предмети се нудат во името на Институтот за додипломските и постдипломските студенти за да се зголеми академската понуда на факултетите .
  • Подготвување модули за обуки за решавање конфликити и преговори.
  • Акредитирана постдипломска програма по Меѓународно право на англиски јазик.
Google+