Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Programet studimore

  • Lëndë zgjedhore pa pagesë  ofrohen në emër të Institutit për studentët deridiplomikë dhe pasdiplomikë për ta rritur më tepër ofertën akademike të fakulteteve.
  • Përgatitja e moduleve për trajnime në zgjidhje të konflikteve dhe negociatave
  • Program i akredituar pasdiplomik në të Drejtën ndërkombëtare në anglisht.
Google+