Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик - ЦБИ

Услуга за тековно одржување на хигиена во Центарот во Скопје (Објект Мост)

Центар за бизнис и иновација (Business & Innovation Centre) при Универзитетот на Југоисточна Европа – Тетово објавува јавен повик за

  • Услуга за тековно одржување на хигиена во Центарот во Скопје (Објект Мост) (деталите се наведени во спецификацијата).

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+