Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 01/122023

Услуга за тековно одржување на хигиена

Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово објавува јавен повик за:

  • Услуга за тековно одржување на хигиена во кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово (деталите се наведени во Спецификацијата).

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+