Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 01/112023

Набавка и инсталирање на надворешни ролетни во Објектот 817

Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово објавува јавен повик за:

  • Набавка и инсталирање на надворешни ролетни во Објектот 817 на Универзитетот на Југоисточна Европа (деталите се наведени во Спецификацијата).

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+