Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Thirrje publike nr. 01/112023

Furnizim dhe instalim të roletave në Objektin 817

Universiteti i Evropës Juglindore - Tetovë shpall thirrje publike për:

  • Furnizim dhe instalim të roletave jashtme në Objektin 817 në Universitetin e Evropës Juglindore(detajet janë dhënë në Specifikacion).

Për më shumë informata, rreferojuni dokumentacionit në vazhdim.

Thirrje publike
Specifikacioni
Request Quotation
Google+