COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 04/042022

Набавка на дрвени пелети

Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово објавува јавен повик за:

  • Набавка на дрвени пелети

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+