COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 02/032022

Опрема за информатичка технологија (проект АЕК)

За повеќе информации, проверете на англиски јазик.

Google+