Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик

Oбуки за Basic Browzwear VSTITCHER 3D Design software training - Future Skills Center- Skills Next

Јавен Повик До заинтересирани понудувачи на услуги кои организираат обуки за Basic Browzwear VSTITCHER 3D Design software training

Институција која огласува: Future Skills Center- Skills Next, Универзитетот на Југоисточна Европа и програма за развој на Обединетите нации (УНДП), во рамки на проектот „Премостување на јазот кај вештини за создавање на нови и подобри работни места“,со поддршка на Владата на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска.

Рок за пријавување: 03.11.2021

Јавниот повик се објавува во рамки на проектот „Премостување на јазот кај вештини за создавање на нови и подобри работни места II фаза “, во партнерство со УНДП и Универзитет на Југоисточна Европа.

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Google+