COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик

Воведна обука која се однесува на користењето на најновата технологија за 3Д дизајнирање и моделирање

Јавен повик за компании од секторот на текстилна индустрија, модни креатори, ученици, студенти заинтересирани за воведна обука која се однесува на користењето на најновата технологија за 3Д дизајнирање и моделирање

Институција која огласува: Future Skills Center- Skills Next, Универзитет на Југоисточна Европа и Програма за развој на Обединетите нации (УНДП), во рамки на проектот м„Премостување на јазот кај вештини за создавање на нови и подобри работни места“, во партнерство со Министерството за образование и наукана Република Северна Македонија, а со поддршка на Владата на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска.

Рок за пријавување: 16.05.2021

Формулар за апликацирање: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmerg6n_PiboWfMHJ5BCeoEH4nS5PRmRZ9YBqrlDZX_sw_nw/viewform

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Google+