COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик

До заинтересирани компании од секторот за обновливи извори на енергија

Јавен повик за компании од секторот на обновливи извори на енергија заинтересирани за воведна информативна обука за новите занимања кои се однесуваат на хибридните фотоволтаични и термални колектори

Институција која огласува: Future Skills Center- Skills Next, Универзитетот на Југоисточна Европа и програма за развој на Обединетите нации (УНДП), во рамки на проектот „Премостување на јазот кај вештини за создавање на нови и подобри работни места“, во партнерство со Министерството за образование и наука на Република Северна Македонија, а со поддршка на Владата на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска.

Рок за пријавување: 16.05.2021

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Google+